Άρθρα - απόψεις

Φεστιβάλ βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως

Οι εκδόσεις μας συμμετείχαν και αυτή τη χρονιά στο 52ο φεστιβάλ βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στο Πεδίον του Άρεως.

Οι εκδόσεις μας συμμετείχαν και αυτή τη χρονιά στο 52ο φεστιβάλ βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στο Πεδίον του Άρεως.

Η φετινή μας εμπειρία στο φεστιβάλ υπήρξε ανεπανάληπτη και μας γέμισε θετική ενέργεια και αισιοδοξία για το μέλλον του βιβλίου στην Ελλάδα. Το περίπτερο των εκδόσεων μας υποδέχτηκε πλήθος επισκεπτών, βιβλιόφιλων και επαγγελματιών του χώρου, δημιουργώντας μια ζωντανή ατμόσφαιρα γιορτής γύρω από τον κόσμο της ανάγνωσης.

Η παρουσία των εκδόσεων μας ήταν για άλλη μια φορά εμφανής και δυναμική! Οι εκδηλώσεις υπογραφών και οι συζητήσεις με τους συγγραφείς μας στα πλαίσια του φεστιβάλ, αποδείχθηκαν πολύ δημοφιλείς προσφέροντας στους αναγνώστες την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους δημιουργούς των αγαπημένων τους βιβλίων. Με αυτόν τον τρόπο ήρθαμε κι εμείς ακόμα πιο κοντά με τους φίλους των εκδόσεων μας μέσα στον κόσμο του βιβλίου.

Στοχεύουμε να ενισχύσουμε αυτή τη σχέση και να παραμείνουμε κοντά στους αναγνώστες μας αλλά και να γνωρίσουμε καινούργιους σε μελλοντικά φεστιβάλ και εκδηλώσεις βιβλίου, προσφέροντας πάντα ποιοτικά βιβλία και ειδικές προσφορές.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και την προτίμηση σας για άλλη μια χρονιά!

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε ξανά στο Fantasy Festival στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου και να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της λογοτεχνίας του φανταστικού!

Μέχρι τότε μπορείτε να περιηγηθείτε στον κόσμο του βιβλίου μέσα από την ιστοσελίδα μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *